Србија

Ситуација је драматична! АЛБАНЦИ ОТКРИЛИ МРАЧНЕ ПЛАНОВЕ: Сценарио упада на север Косова и Метохије! Ево шта се дешава!

ЗАМЕНИК самозваног министра одбране лажне државе Косово Шемси Сиља рекао је да је један од циљева овог министарства да тзв. „Косовске безбедносне снаге“ постану оперативне снаге за заштиту територијалног интегритета тзв. Косова, преноси Репортери.

Сиља је споменуо споразум између бившег самозваног „председника“ тзв. Косова Хашима Тачија и Кфора из 2013. године, рекавши да ће све док овај споразум важи, „(тзв.) влада Аљбина Куртија ће то поштовати и биће у сталном контакту са Кфором“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То је споразум између Кфора и бившег (самозваног) председника Хашима Тачија где је записано да је неко време забрањено да (тзв.) „КБС“ буде на северу земље. Али, о овом питању је (самозвани) премијер Курти разговарао са секретаром НАТО Јенсом Столтенбергом и све док је тај споразум на снази, биц́емо у контакту са НАТО да би (тзв.) „КБС“ био у том делу – рекао је Сиља за Кљан Косова.

Он је додао да актуелна власт у Приштини ради континуирано на ревидирању ове одлуке и да се нада да ц́е једног дана бити укинута.

– Уложићемо велике напоре да тај споразум не буде на снази како би се створила могућност да (тзв.) „КБС“ буде на целој територији Косова (и Метохије) – закључио је Сиља.

 

 

 

 

 

 

Извор: Косово Онлине

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ