Спорт

Ово нико није очекивао! АМЕРИКАНАЦ УЋУТКАО НОВАКОВЕ ПЉУВАЧЕ И ФЕДЕРЕРА! Мекинро је све посрамио пред финале Вимблдона!

Новак Ђоковић јури 20. титулу на грен слем турнирима против Матеа Беретинија у финалу Вимблдона (15.00, РСТ1, Ск 1)

Ако први тенисет света освоји трофеј, изједначио би се по броју трофеја са Рафаелом Надалом и Роџером Федерером.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С друге стране, Швајцарац је у сарадњи са познатим произвођачем сатова пред финални меч објавио рекламу у којој се тврди да бројке више нису важне, већ да је много битнији начин на који ће вас људи памтити и игра коју сте показали.

Џон Мекинро је очитао лекцију свим хејтерима Новака Ђоковића.

– Гренд слем тенис није такмичење у популарности. Бити онај којег сви воле, онај којег сви желе да победе, да не заврше у блату. О томе је реч. Можда ће вас назвати клинички тачним, досадним, можда ће вам рећи да сте само одвратно дериште. То ништа не значи. Све што ће вам дати када изађете на терен је респект. Не можете да не респектујете човека који је ово (пехар Вимблдона прим. аут) подигао пет пута. Када истекне време, да ли мериш број пратилаца који имаш? Судиће вам према томе шта сте урадили у тенису. И знате шта, временом ће вас можда и заволети – рекао је Мекинро.

Новак је баш тамо где се успех мери, на терену, доказао да му нема равног, да нико не може да му парире последњих десет година. Још само да се изједначи, а потом престигне ривале по броју гренд слем титула, онда ће сви ућутати. Мада, не би било чудно да се „ухвате“ за неку глупост, као што је „уметнички дојама“.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ