Идвајамо Свет

УДАРНО! ОПЕРАЦИЈА ЈЕ ПОЧЕЛА! Путин хитно активирао све службе: Зауставите их…

МОСКВА – Руски председник Владимир Путин поручио је вечерас да покушаји страних обавештајних служби да, како је навео, дестабилизују друштвено-политичку ситуацију у Русији морају да се сузбију.

„Покушаји страних обавештајних служби да дестабилизују друштвено-политичку ситуацију у Русији, поткопају грађански мир и међуетнички склад, да се мешају у наше унутрашње ствари и наруше суверено, непоколебљиво право народа Русије да одређују своју будућност мора бити озбиљно сузбијена“, рекао је Путин у видео-обраћању поводом Дана органа безбедности Руске Федерације, преносе РИА Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је навео да је Украјина, уз директну подршку страних обавештајних служби, кренула путем државног тероризма да врши диверзије на цивилним објектима и изводи терористичке нападе на цивиле и јавне личности.

„Неопходно је појачати антитерористички рад у свим областима, користити широк спектар техничких и оперативних могућности наших специјалних служби и активно сарађивати са министарством одбране и другим органима“, рекао је руски председник.

Путин је истакао да заштита државних граница захтева посебну пажњу, „нарочито оних подручја која се налазе у непосредној близини линије раздвајања“.

Извор: Танјуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ