Идвајамо

НАПАДНУТА РУСИЈА

Више од 10 беспилотних летелица украјинских оружаних снага напало је Белгородску област у протекла 24 сата, при чему је више од 120 граната испаљено на градове и села у пограничном региону, изјавио је гувернер области Вјачеслав Гладков на свом Телеграм каналу.

У дејствима украјинских оружаних снага повређена је једна жена, а оштећено седам куцћа, три аутомобила и багер, пренео је ТАС.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Белгородском округу испаљено је 14 артиљеријских граната и 35 минобацачких граната, жртава и разарања није било, навео је Гладков.

Контролни пункт Нехотејевка нападнут је са три дрона, а испаљене су и две артиљеријске гранате, док су у селу Октјабрски кровови две приватне куће оштећене у нападу дрона камиказе, написао је гувернер Белгородске области.

У Волоконовском округу украјинске оружане снаге су напале село Тишанка уз помоћ дрона камиказе, а од експлозије је оштећен вод за снабдевање гасом и један аутомобил, док су у општинском округу Граиворонски испаљене две минобацачке гранате на село Мокраја Орловка, написао је Гладков.

Извор: РИА/Танјуг

The post НАПАДНУТА РУСИЈА first appeared on СРБИЈА ЈАВЉА.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ