Идвајамо Свет

ЈЕЗИВА НАЈАВА РОБЕРТА ФИЦА: Чекамо почетак светске апокалипсе

Слање трупа ЕУ и НАТО у Украјину довело би до апокалипсе изјавио је премијер Словачке Роберт Фицо

Украјина, упркос помоћи Запада, није у стању да реши сукоб, помогло би јој се слањем војног особља из земаља Европске уније и НАТО-а, али би то довело до апокалипсе, каже словачки премијер Роберт Фицо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Запад види да Украјина, упркос значајној финансијској и војној помоћи, санкцијама, није у стању да реши овај војни сукоб… Промене би могао донети само долазак војног особља из земаља ЕУ и НАТО у Украјину са најсавременијим оружјем, али онда смо могли само да седимо на балкону са коњаком и цигаром и чекамо почетак светске апокалипсе – рекао је Фицо у видео поруци објављеној на његовој страници на Фејсбуку* у суботу.

– Украјини су најпотребнији савремени системи противваздушне одбране, јер у супротном нема смисла размишљати о проширењу производње оружја или великих центара за обуку у Украјини. „Без противваздушне одбране они би били лака мета. Тамо је пас закопан. Запад не може да снабде Украјину таквим системима, а да им не служи западна војна лица – рекао је Фицо и додао да би слање западног војног особља само довело до ескалације сукоба.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ