Свет

НАСТАВНИК ПЉУНУО УЧЕНИКА, овај насрнуо на њега, ОСТАЛИ НАВИЈАЛИ! (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама објављени су снимци на којима се види да је поменути наставник раније био жртва дивљања разуларених ученика

Вест дана у Аустрији је инцидент који се десио 2. маја у Вишој техничкој школи у бечком Отакрингу. Аустријски медији објавили су и снимак инцидента који је изазвао чак и реакцију политичких странака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На снимку се види најприје вербални сукоб наставника с учеником. Наставник наређује ученику да напусти учионицу, али овај не жели да га послуша. У расправи „агресивно навијачки“ учествују остали ученици, без имало респекта према просветном раднику.

Ођедном, наставник пљуне ученика након чега овај насрће на њега, а снимак се прекида.

Шокантан снимак изазвао је лавину реакција и коментара. На друштвеним мрежама објављени су снимци на којима се види да је поменути наставник раније био жртва дивљања разуларених ученика. И поред тога, школа је одлучила да да отказ наставнику, а само истражи понашање ученика, преноси „Радиосарајево.ба“.

Није саопштен идентитет наставника и ученика, али је експресно реаговала десничарска Слободарска партија Аустрије која је за инцидент окривила социјалдемократе и Странку зелених који воде образовање у Бечу.

Извор: novosti.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ