Спорт

ШОКАНТНО! Легендарном Роналдињу прети вишегодишња робија!

Један од најбољих фудбалера 21. века у петак је поново ухапшен у Парагвају!

Наиме, сада је ухапшен у главном граду Асунсиону, а сада га тамошње власти терете за улазак у земљу са пасошем коме је истекао рок, објавила је тамошња полиција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Роналдиња и његовог брата садржала је полиција Парагваја у среду након слетања јер су код њих пронађени лажни пасошу, али је потом установљено да су били жртве преваре јер је тужитељ Федерико Делфино предложио да их пусти. Приликом прве посете је уследило сликање у Држваном тужилаштву

Судија је у петак одбацио тај предлог, те је главни истражитељ полиције Гилберто Фреитас одредио притвор за Роналдиња и његовог брата и менаџера Роберта. Подсетимо, Бразилац је раније открио да је пасош добио на поклон.

Бразилац је дошао у Парагвај са намером да промовише књигу „Генијалац живота“ и да би учествовао у хуманитарној акцији. Бразилско правосуђе је одузело Роналдињу пасош у новембру 2018. године јер није платио казну од 2,5 милиона долара због узроковања еколошке штете приликом градње на једном поседу. Најтрежа казна за поседовање лажних докумената је пет година затвора.

 

Извор: Блиц.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ