Спорт

ИСПЛИВАЛИ НОВИ ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ! Откривено шта се десило са ОТРОВАНИМ фудбалерима код Крушевца!

Фудбалерима ФК „Кушиљево“ из Свилајнца позлило је данас по одласку у свлачионицу, након утакмице у Мешеву код Крусевца, а сумња се да је до здравствених проблема дошло услед удисања плина
Како је „РТС-у“ потврђено у крушевачкој Хитној помоћи, фудбалери су ван животне опасности, добили су кисеоник и биће пуштени кући.

Сумња се да је до здравствених проблема дошло услед удисања плина којим се, према рецима Јована Стаменковица, секретара свилајначког клуба, загрева вода у бојлеру свлачионице. Претпоставља се да је реч о лакшем тровању угљен-моноксидом, које изазива главобољу, мучнину и нагон за повраћањем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До инцидента је дошло после завршетка утакмице 16. кола Зоне Запад у којој су се у Мешеву код Крушевца сусрели ФК „Мешево“ и ФК „Кушиљево“ из Свилајнца, фудбалерима гостујућег тима је позлило по одласку у свлачионицу.

Екипа Хитне помоћи је око 17 часова примила позив и изашла на лице места, петорицу најугроженијих фубалера, у свесном стању, превезла је за Крушевац, док су се остали чланови тима са слабијим тегобама сами јавили служби Хитне медицинске помоћи.

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ