Србија

ЕДИТА СЛОМЉЕНА: Певачица Инди на интензивној нези, лекари јој се БОРЕ ЗА ЖИВОТ!

Едита Арадиновић објавила је да се њена сестра, певачица Индира Арадиновић Инди, налази на интензивној нези где се лекари боре за њен живот.

Како је Едита навела, Инди је била на операцији желуца, али је том приликом установљено да певачица има и друге проблеме.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Следећи корак је операција где су увидели да она има јак упални процес панкреаса и слезине, а да је желудац малтене уврнут. Слезину су јој отклонили, уградили бајпас – написала је Едита.

– Тренутно је на интензивној и у овом моменту се боре за њен живот. Разматрају још једну операцију,а нама остаје да се молимо да се то не деси и да се њен организам сам уз лекове и терапију избори, јер је свака операција ризична. Још увек није јела. Није се наспавала – додала је Едита.

Она је навела и да је Инди добила воду у плућима.

– 3. априла, јуче, температура је поново почела да расте, плућа су почела да је боле, јер је приликом целе катастрофе добила и воду у плућима – наводи Едита Арадиновић у објавама о својој сестри.

– Пожелела сам да поделим са вама једну од ситуација кроз коју пролази једна обична породица. Хвала свима на подршци, саветима! Чувајте се, будите добро! – завршила је певачица.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ