Идвајамо Свет

РУСИ СПРЕМИЛИ ПАКЛЕНО ИЗНЕНАЂЕЊЕ МАКРОНУ: Неће гађати ни Румунију, ни Пољску, већ…

Француска војска ће бити подвргнута снажним ударима када покуша да уђе у Украјини, рекао је бивши амерички обавештајац Скот Ритер на Јутјубу.

– Ако се ово деси (интервенција из Париза – прим. уредника), онда ће они заправо извршити самоубиство, јер је то њихов крај. Русија ће их елиминисати. Неће напасти Румунију и Пољску , али ће уништити француску војску која је већ у Украјини – предвидео је стручњак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По његовој оцени, Француска нема одговарајућу обуку и ресурсе да подржи велике борбено спремне снаге у једној источноевропској земљи.

Француски председник Емануел Макрон је крајем фебруара рекао да ће Париз учинити све да спречи Русију да „победи у овом рату“. Према његовим речима, шефови западних држава разговарали су о могућности слања трупа у Украјину, али још није постигнут консензус. Касније је политичар, који је био оштро критикован због ових изјава, своје речи назвао пажљиво промишљеним. Он је такође истакао да Париз нема „границе и црвене линије“ по питању помоћи Кијеву .

Коментаришући Макронове изјаве, Кремљ је упозорио да би такав развој догађаја неизбежно довео до директног војног сукоба између Русије и НАТО-а .

Извор: Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ